a:11:{s:10:"aria-label";s:0:"";s:4:"type";s:4:"text";s:12:"instructions";s:0:"";s:8:"required";i:1;s:17:"conditional_logic";a:1:{i:0;a:1:{i:0;a:3:{s:5:"field";s:19:"field_606f828d703af";s:8:"operator";s:2:"==";s:5:"value";s:8:"Bildspel";}}}s:7:"wrapper";a:3:{s:5:"width";s:0:"";s:5:"class";s:0:"";s:2:"id";s:0:"";}s:13:"default_value";s:0:"";s:11:"placeholder";s:33:"Sätt ett ID för webbutveckling.";s:7:"prepend";s:0:"";s:6:"append";s:0:"";s:9:"maxlength";s:0:"";}

14 januari 2021

Vi på Interal önskar en god fortsättning på 2021!

2020 har passerat och vi tar tillfället i akt att se tillbaka på året som gått. Vi lämnar ett minst sagt turbulent och märkligt år som många av oss kanske gärna glömmer, men vi har valt att fokusera på de ljusglimtar och positiva händelser som vi upplevt här på Interal.

Under 2020 så har vi fått 15 stycken nya kunder och betydligt fler nya artiklar. En bred flora av artiklar som skapat mer arbete inom flertalet av våra processer; kap, CNC/robot, stans och inte minst montering. Vi har jobbat vidare med automation för en effektivare och säkrare produktion. När det gäller möten/kundbesök så har vi fått lära oss att ta nya vägar; från fysiska till digitala möten. Det är alltid trevligt och givande att träffas öga mot öga men som alternativ har Teams-möten funkat utmärkt och kommer säkerligen i framtiden att bli ett fortsatt komplement till de fysiska mötena. Dessutom ett plus för miljön då vi sluppit bilresan! Internt har vi också nyttjat Teams och erfarit att det ofta bidrar till ett snabbare, effektivare möte vilket sparar tid till annat.

Vår Kinafabrik har växt till både ytan, antal anställda och omsättning. Vi har fokuserat på att öka kompetensen med en ny tjänst som kvalitetsansvarig, investering i nya maskiner och mätutrustning. Artikelfloran har växt och även en hel del montering har tillkommit vilket har bidragit till att vi håller på att bygga upp en helt ny avdelning inom Interal Kina.

Nu blickar vi med spänning och förhoppningar fram emot ett ljusare 2021 och önskar en god fortsättning till våra kunder, leverantörer och medarbetare!