Referenser

TylöHelo AB

TylöHelo AB utvecklar och tillverkar bastuaggregat och annan utrustning för bastumarknaden. Man har samarbetat med Interal i ca 12 år och de främsta produkterna man köper är gjutna, lackerade galler och handtag till dörrar samt lackerade aluminiumprofiler. Kvalitetskraven är höga vilket gör just Interal intressanta som samarbetspartner.

– Samarbetet med Interal fungerar mycket bra, säger Susanna Jensen, inköpare på TylöHelo. Interal är smidiga och personliga att arbeta med, återkopplar snabbt och är en viktig del i problemlösning och produktutveckling. Kraven på kvalitet och kortare ledtider blir allt viktigare och vi ser fram emot fortsatt gott samarbete i framtiden.

Susanna Jensen, inköpare TylöHelo AB

Micropower AB

Micropower AB i Växjö är en av världens främsta utvecklare och tillverkare av batteriladdare. Utvecklingen går ständigt mot effektivare och snabbare laddare och volymerna ökar hela tiden. Interal tillverkar kylare och inkapslingslådor och har gjort så i åtta år nu. En stor del av produkterna tillverkas i Interals egna fabrik i Kina.

– Det är enkelt och smidigt att ha med Interal att göra. De ”trixar och fixar” alltid för att kunna erbjuda den bästa lösningen och ställer även upp med lagerhållning, vilket är viktigt för oss, säger produktionsansvarige Maria Ström. Interal kommer också med förslag på kostnadsreduceringar och är proaktiva i att hitta smarta lösningar, vilket uppskattas enormt avslutar Maria.

Maria Ström, strategisk inköpare Micropower AB

Offect AB

Offect AB är ett svenskt möbeldesignföretag för offentlig miljö, med huvudkontor och tillverkning i Tibro.
Här är design och kvalitet de två viktigaste parametrarna för framgångsrik försäljning i en tuff bransch. Interal tillverkar gjutna alumiumstommar till bl a stolar och pallar.

Susanne Ekman Thillander är inköpare på Offect:
– Interal är väldigt bra och lätta att samarbeta med! De håller en hög nivå med snabb återkoppling och servicegrad och har hög kvalitet på sina produkter. Vi uppskattar också deras kompetens och engagemang vid problemlösning och produktutveckling.

Susanne Ekman Thillander, inköpare Offect AB