1 november 2017

Lär känna Johan – Interals nya produktionschef

Vi har ställt några frågor för att lära känna Johan, produktionschef på Interal:

Vad har du för bakgrund? ”Jag har gått Teknikprogrammet på gymnasiet, med inriktning ’företagande’. Därefter började jag på Awal display där jag var anställd i sju år – större delen av tiden som produktionsledare för metall- och monteringsproduktion + lager. Efter detta så jobbade jag ett år på Lankapaja där jag var produktionsansvarig för rörbockning/svets.”

Hur ser du på din roll som produktionschef på Interal? ”Mitt mål är att effektivisera produktion, öka tillgängligheten på maskinparken och att överlag jobba med förbättringsarbeten på de olika avdelningarna. Bland annat håller vi på att se över/uppdatera våra underhållsrutiner. Jag jobbar även med daglig styrning på de olika avdelningarna för att få en tydligare överblick av tillgänglighet i respektive maskin – ett bra verktyg för att identifiera störningar och snabbt kunna sätta in lämplig åtgärd.”

Och hur ser din fritid ut? ”Ganska omväxlande: jag har ett stort tekniskt intresse, gillar även resor och fiske. Sport är kul – och jag spelar handboll i en klubb i Jönköping. Och sen sex veckor tillbaka är min sambo och jag kattägare.”