1 juni 2023

Interal välkomnar vår nya säljare; Daniel Häll

Daniel började på Interal för knappt en månad sen och kommer bli en i teamet av våra fyra säljare. De första veckorna har varit fyllda av introduktion och framför allt att lära känna materialet aluminium och dess möjligheter i olika applikationer.
Daniel berättar: ”För mig att börja på Interal var en förmån. Både privata och affärsmässiga kontakter pratar gott om företaget och min egen känsla av det familjära har infunnit sig från första stunden. Jag gillar utmaningen som jag står inför och återigen teamworket som jag alltid gillat kommer att visa sig mer och mer i denna roll.”
Daniel kommer från en idrottsbakgrund med målet att alltid utmana sig själv och inte ge upp. Han ställer höga krav på sig själv med att leverera ett personligt engagemang och driva på processer och projekt.
Med den enorma tillväxt Interal haft under det senaste året så är det här en satsning som ligger helt rätt i tiden, då vårt mål är att fortsätta växa med våra befintliga kunder och bearbeta nya kunder framförallt inom segmentet förnybar energi så som sol, vind och vatten vilket är en bransch i stark frammarsch.
Är ni intresserade av vad vi gör, men framförallt vad vi kan hjälpa er med för att utveckla er business så kontakta mig, via telefon 0720 – 76 02 91 eller skicka mig ett mail till daniel.hall@interal.se