25 mars 2024

Interal satsar stort på förnybar energi

På Interal tar vi nu stora steg mot en mer hållbar framtid genom att framtidssäkra vår energianvändning med solceller. Wettersol har levererat panelerna och skött installationen.

Genom att använda solenergi för att förse vår produktion med egenproducerad el tar vi ett viktigt steg i vår resa mot en miljövänligare produktion. Med denna satsning säkerställer vi inte bara ett minskat framtida klimatavtryck, utan vi tar också aktivt ansvar för att minska vår påverkan på miljön.

Betydande del av panelerna är av vårt favoritmaterial; aluminium. Det är inte bara ett hållbart material med hög återvinningsgrad, det är även en symbol för vår strävan efter miljöanpassade lösningar. Aluminium erbjuder enastående hållfasthet samtidigt som det är lätt att bearbeta på olika sätt, vilket gör det till det perfekta valet för bygg och konstruktion och en mängd andra applikationer.

Är du eller ert företag intresserad av att vara en del av vår gröna revolution? Kontakta oss för att lära dig mer om aluminium och dess otaliga fördelar för miljön. Oavsett om det gäller profiler, gjutgods eller plåt kan vi erbjuda klimatsmarta alternativ som passar dina behov perfekt. När det gäller profil så kan vi dessutom erbjuda 100% återvunnet aluminium vilket innebär ett minimalt avtryck på miljön. Dessutom använder vi nu 100% grön egenproducerad el för att bearbeta detta aluminium, vilket ytterligare minskar vår miljöpåverkan.

Häng med oss på vår resa mot en grönare framtid och låt oss tillsammans göra skillnad för vår planet. Hör av er till Interal på mail info@interal.se eller telefon 036-48680 om ni vill veta mer.