5 januari 2017

Tillbakablick på 2016

2016 har varit ett år fyllt av händelser. Interal har firat 40-årsjubileum, med fokus på hälsa och friskvård och en trevlig Stockholmsresa för vår personal.

Vi har investerat i flera nya maskiner, bland annat en flerop-maskin för långlängdsbearbetning, en specialanpassad kapmaskin och till vår enhet i Kina har vi köpt in en lasergraveringsmaskin och ytterligare CNC-maskin. Fabriken i Kina fortsätter att växa och fungerar som ett bra komplement till vår verksamhet i Habo.

Vi har utökat vår yta här i Habo med både kontors-, tillverknings- och lagerlokaler då våra tidigare hyresgäster nu har flyttat ut. Detta har bland annat frambringat en större, renare och ljusare lokal för monteringen som fortfarande är under utformning. Därmed är vi nu väl rustade för att fortsätta att växa och denna satsning ger oss utökade möjligheter att erbjuda ytterligare förädling till våra kunder framför allt inom montering.

På personalsidan så gick Krister Andersson i pension i somras och vi tackar honom för lång och trogen tjänst på Interal. Johan Westerberg har ersatt Krister på kapavdelningen och har kommit bra in i arbetet där. Martin Bååth avslutade sin anställning inom teknik/beredning för drygt en månad sedan och denna tjänst tas nu över av Robert Grubesic som under flera år har varit produktionschef och även är delägare i Interal. Johan Mattson har rekryterats till tjänsten som produktionschef och börjar sin anställning på Interal i februari.

Vi ser nu förväntansfullt fram emot ett händelserikt och lyckat 2017. God fortsättning till alla våra kunder, leverantörer och personal!